14.08.2021

Libretto di istruzioni antenna SR Scarica aggiornamenti

Fai il download del libretto delle istruzioni delle antenne SR Mecatronic.

14.08.2021

Aggiornamenti TV e Decoder Scarica aggiornamenti

Fai il download del libretto delle istruzioni per Aggiornamenti TV e Decoder

14.08.2021

Hulpmiddel voor het bijwerken van SR Mecatronic-antennes Scarica aggiornamenti

De update is alleen mogelijk voor modellen met de ASR2012 kunststof behuizing. Het zip-bestand bevat ook het meertalige "README.TXT" -bestand met de installatie-instructies. De software is gratis te gebruiken voor alle klanten die het ASR Antenna Tool-programma gebruiken. Dit programma kan worden gedownload door op de knop "Update downloaden" te klikken op een Windows-pc (een laptop wordt voor het gemak aanbevolen). Volg de instructies die het programma u van tijd tot tijd via afbeeldingen en tekstberichten zal geven om de installatie en update uit te voeren.

14.08.2021

MA-VE Nivelleringssystemen Update Tool Scarica aggiornamenti

Om door te gaan met de installatie en update is het nodig om een laptop met Windows besturingssysteem te gebruiken. Om de installatie te voltooien, volg de gedetailleerde instructies die in de vorm van afbeeldingen en tekstberichten worden gepresenteerd nadat u de bestanden heeft uitgepakt en op het Setup.exe-bestand heeft geklikt. Het gebruik van een Windows-laptop is essentieel om compatibiliteit met de update-software te garanderen, wat de installatie en update van het MA-VE nivelleringssysteem vergemakkelijkt.

14.08.2021

Libretto di istruzioni tastiera di comando 4 satelliti Scarica aggiornamenti

Fai il download del libretto delle istruzioni delle tastiere di comando 4 satelliti per le antenne Sr Mecatronic.