Toptechnologie tot uw dienst

Onze automatische satellietsystemen behoren tot de meest technologische systemen die momenteel op de markt de enigen die altijd met een DVB-S2 HD voor satelliet-tracking.

De automatische satellietsystemen van SR Mecatronic, compleet ontworpen en vervaardigd in Italië, zijn uiterst éénvoudig te monteren en garanderen een feilloze werking. Bewijs daarvan is dat de foutenlast tijdens de garantieperiode (3 jaar) veel minder bedraagt dan 1%.

De mechaniek van onze antennes is uiterst robuust en bestaat uit een met poederlak beschermde en duurzaam gegoten aluminium structuur die een precieze en betrouwbare werking garandeert. De onderhoudsvrije tandwielen van staal en brons (ontworpen met uiterste nauwkeurigheid) worden aangedreven door krachtige motoren en zorgen voor een perfecte en stabiele werking van de antenne.

Naast het gebruik van hoogwaardig kwalitatieve materialen, beschikt onze positioner over een DVB-S2 (MPEG-4) tuner die een veel betere kwaliteit aanbiedt dan de gewone DVB-S tuner. Door de gevoelig betere prestaties van de DVB-S2 tuner, wordt het optimale satellietsignaal sneller gevonden en kan in de randzone van het satellietbereik gemakkelijker een satellietsignaal gevonden worden.

De klanten van onze hoogtechnologische satellietsystemen hoeven in de toekomst de positioner niet te veranderen of om te ruilen, daar deze reeds uitgerust is om ook alle DVB-S2/MPEG-4/FULL HD signalen te herkennen.

De zorgvuldig geselecteerde materialen en componenten zorgen voor een lange- en probleemloze levensduur. Het aerodynamische en geraffineerde design en het gebruik van de meest geavanceerde hard- en softwaretechnologieën, maken de

SR Mecatronic systemen uniek en worden daardoor reeds in bepaalde landen de uitgesproken marktleider.

Door het grote aanbod van verschillende automatische satellietsystemen met diverse eigenschappen, vindt zelfs de meest veeleisende klant zijn gading.